Penta Advokater - 1

Betydningen af hensigtserklæringen, eller Letters of Intent som det hedder på engelsk, bliver ofte nedtonet, fordi dokumentet som udgangspunkt ikke er juridisk bindende. Ikke desto mindre råder Penta Advokater til, at der bruges ressourcer på at udarbejde en lidt mere tilbundsgående hensigtserklæring ved virksomhedsoverdragelser. Læs advertorial - leveret af Pressecentrum til Vestkraft - HER
Comments

Deloitte: Kvalitet og rådgivning i særklasse

fullsizeoutput_3bb4

En ny udgave af Vestkraft er på gaden. Og denne gang havde jeg fornøjelsen af at levere en artikel om Deloitte i Esbjerg.Læs mere...
Comments

Et sandt bil-mekka i Sædding

Skærmbillede 2018-01-31 09.36.48

Jeg indrømmer gerne, at jeg aldrig har været den helt store bil-entusiast. Men det er svært ikke at få våde øjne, når man kigger indenfor hos WK Biler i Sædding. Udstillingshallen - og parkeringspladsen - er fyldt op med flotte, tyske kvalitetsbiler. Ikke så underligt, at kunderne i stigende grad kommer langvejs fra for at gøre en god bilhandel - LÆS MERE HER!
Comments

Drama om færøsk fiskeripolitik

DSC_0028

De færreste her i Danmark er vel klar over, at der i øjeblikket udspiller sig årtiers politiske drama i det færøske lagting. Der skal vedtages en ny - og radikalt ændret - fiskeripolitik, og i dag - tirsdag 12. december - er der 3. og sidste behandling af Landstyrets forslag. Alt tyder på drama i det færøske lagting.Læs mere...
Comments

De nære relationer er afgørende hos Skjern Bank

Skærmbillede 2017-12-11 13.35.35

Skjern Bank i Esbjerg har succés hos det lokale erhvervsliv. Det betaler sig nemlig for kunderne, at banken har en flad organisation, hvor beslutningerne træffes hurtigt, og hvor rådgiverne altid er at træffe. Det er den bærende vinkel i den advertorial, som Pressecentrum leverede til erhvervsmagasinet Vestkraft i november. Advertorial kan læses her....
Comments

Ny udgave af Vestkraft er på gaden

Magasinet kan læses online her: http://bit.ly/2hXeN1o - til denne udgave har jeg bidraget med én advertorial om Skjern Bank. Den kan læses her - http://bit.ly/2hYXRI8

Skærmbillede 2017-11-23 14.27.38
Comments

Fokus på færøsk erhvervsliv: Sjógvur & Fólk #4 er på gaden

Sjógvur & Fólk #4 - forsíða

Igennem næsten to måneder har jeg skrevet artikler til den nye udgave af det færøske erhvervsmagasin "Sjógvur & Folk", som netop er kommet udkommet i sin fjerde udgave.

Avisen er en årlig publikation, som sætter fokus på tendenser indenfor færøsk erhvervsliv - med primært fokus på fiskeri og maritime industrier. Det har været en særdeles spændende opgave, da færøsk erhvervsliv næppe nogensinde tidligere har oplevet en så stor fremgang og vækst som nu. Avisen bliver uddelt til samtlige husstande på Færøerne.

Dertil har det også været en udfordring - efter næsten 10 år - igen at levere redaktionelt stof på mit modersmål. Sjógvur & Fólk #4 kan læses online her.
Comments

Seacabin er kommet flyvende fra start

DSC_0174

Kun få måneder efter den spæde start, har Esbjerg-virksomheden Seacabin god vind i sejlene - med skarp fokus på planlægning, rådgivning om - og genkonstruering af - beboelses-moduler til offshore-branchen. Secabin’s primære ydelse er nøgleklare beboelsesløsninger til marine- og offshorebranchen, med fokus på det komplette projekt - fra idé til færdig montering. En af virksomhedens vigtigste missioner er at højne standarden på beboelses-moduler med gennemtænkte og veldokumenterede løsninger. Pressecentrum har leveret en advertorial til Vestkraft om virksomheden - den kan du læse her.
Comments

Stærke offshore-kompetencer er HYTOR A/S’ kraftcenter

Hytor - 01

Medarbejdernes viden og kompetencer er afgørende, når hovedparten af produkterne afsættes indenfor offshore olie og gas. Denne filosofi har skabt fremdrift hos HYTOR A/S, og danner fundament under den fremtidige vækst.

Dette er hovedvinkelen i den advertorial, som Pressecentrum leverede til erhvervsmagasinet Vestkraft i Ugeavisen Esbjerg tidligere på efteråret. Endnu en af Esbjergs spændende virksomheder.
Comments

Efter 10 år: Nu skal der skrives færøsk igen!

IMG_3466

Min gamle Dansk-Færøske ordbog er støvet af, nu hvor jeg igen skal til at levere artikler på mit modersmål: Færøsk.

I nogle år - fra cirka 2004 til 2008 - skrev jeg ugentligt adskillige erhvervsartikler på færøsk til en færøsk avis. Og indrømmet: Jeg syntes dengang - og synes stadigvæk - at det sværere at skrive på mit modersmål end på dansk - af indlysende årsager.

Jeg har skrevet - og redigeret - på dansk siden jeg flyttede til Danmark i 1992. Samtidig har jeg altid - også dengang jeg boede på Færøerne - syntes, at dansk var betydeligt lettere at gå til: Færre grammatiske regler, ligefrem stavelser, ingen specielle bogstaver (på færøsk er der bogstaver, som sket ikke udtales), større accept af fremmedord etc. Med andre ord: Dansk er et lettere sprog at kommunikere på skrift end færøsk.

Nu skal jeg igen til at skrive færøske erhvervsartikler - på færøsk. Og på trods af, at jeg glæder mig til at dykke ned i stoffet - nu hvor færøsk erhvervsliv oplever et historisk boom - så er det med en kende ærefrygt, at jeg igen nærmer mig det færøske sprog. Det forekommer lidt af en udfordring

Hvor om alting er, så skal artiklerne skrives. Resultatet vil blive trykt i publikationen “Sjógvur & Folk” (Hav & Mennesker) i løbet af november. Publikationen udkommer kun på Færøerne, men et link til online-epaper vil naturligvis blive delt i herværende blog.
Comments