Advertorial

Virksomhedsoverdragelser på den rigtige måde

Penta Advokater - 1

Betydningen af hensigtserklæringen, eller Letters of Intent som det hedder på engelsk, bliver ofte nedtonet, fordi dokumentet som udgangspunkt ikke er juridisk bindende. Ikke desto mindre råder Penta Advokater til, at der bruges ressourcer på at udarbejde en lidt mere tilbundsgående hensigtserklæring ved virksomhedsoverdragelser. Læs advertorial - leveret af Pressecentrum til Vestkraft - HER

Deloitte: Kvalitet og rådgivning i særklasse

fullsizeoutput_3bb4

En ny udgave af Vestkraft er på gaden. Og denne gang havde jeg fornøjelsen af at levere en artikel om Deloitte i Esbjerg.
Læs mere...

De nære relationer er afgørende hos Skjern Bank

Skærmbillede 2017-12-11 13.35.35

Skjern Bank i Esbjerg har succés hos det lokale erhvervsliv. Det betaler sig nemlig for kunderne, at banken har en flad organisation, hvor beslutningerne træffes hurtigt, og hvor rådgiverne altid er at træffe. Det er den bærende vinkel i den advertorial, som Pressecentrum leverede til erhvervsmagasinet Vestkraft i november. Advertorial kan læses her....

Seacabin er kommet flyvende fra start

DSC_0174

Kun få måneder efter den spæde start, har Esbjerg-virksomheden Seacabin god vind i sejlene - med skarp fokus på planlægning, rådgivning om - og genkonstruering af - beboelses-moduler til offshore-branchen. Secabin’s primære ydelse er nøgleklare beboelsesløsninger til marine- og offshorebranchen, med fokus på det komplette projekt - fra idé til færdig montering. En af virksomhedens vigtigste missioner er at højne standarden på beboelses-moduler med gennemtænkte og veldokumenterede løsninger. Pressecentrum har leveret en advertorial til Vestkraft om virksomheden - den kan du læse her.

Stærke offshore-kompetencer er HYTOR A/S’ kraftcenter

Hytor - 01

Medarbejdernes viden og kompetencer er afgørende, når hovedparten af produkterne afsættes indenfor offshore olie og gas. Denne filosofi har skabt fremdrift hos HYTOR A/S, og danner fundament under den fremtidige vækst.

Dette er hovedvinkelen i den advertorial, som Pressecentrum leverede til erhvervsmagasinet Vestkraft i Ugeavisen Esbjerg tidligere på efteråret. Endnu en af Esbjergs spændende virksomheder.

The internet of things - også i Esbjerg

Advertorial - Webitall

De fleste af os forbinder internet med hjemmesider, Facebook og online-shopping.

Men internet er mere end dét. Internet er også små dimser, der indsamler alle tænkelige slags data til vidt forskellige formål. En af de virksomheder, som for alvor satser på dette område, er Webitall i Tarp.

Pressecentrum besøgte virksomheden i løbet af sensommeren - og resultatet blev en advertorial til erhvervsmagasinet Vestkraft, som udgives af Ugeavisen Esbjerg - den kan du læse her.

Et spændende snedkeri på Esbjerg Havn

A-Z-Snedkeriet - 02

Som journalist får man mange og meget varierede oplevelser, når man er på besøg hos virksomheder: En af de rigtig hyggelige af slagsen var besøget hos A-Z-Snedkeriet, som jeg besøgte i forbindelse med en advertorial til Vestkraft i Ugeavisen Esbjerg. Her havde jeg fornøjelsen af at interviewe indehaver John Pedersen, som kunne fortælle om en dagligdag med utrolig variation. Interview resulterede i en advertorial (tekst og fotos), som du kan læse her.

Ny, stærk offshore-alliance - advertorial for Ugeavisen Esbjerg

Med et nyt samarbejde - Total Offshore Service - går Pon Power A/S og Granly Gruppen A/S målrettet efter at trække større offshore-opgaver til Esbjerg. Advertorial blev bragt i Vestkraft (Ugeavisen Esbjerg) 26. april 2017. Se den HER (pdf)

Skærmbillede 2017-04-27 08.58.20

To advertorials for Ugeavisen Esbjerg

Det er altid en fornøjelse at skrive artikler om spændende virksomheder. Og I Esbjerg er beriget med et dynamisk og vækstende erhvervsliv, hvor der altid er gode historier at finde. I uge 13 bragte Ugeavisen Esbjerg to såkaldte advertorials i magasinet Vestkraft. Til dem begge har Pressecentrum leveret tekst og en del af billederne.

  • NHI Aps. - se den her - PDF
  • Din Forsyning - se den her - PDF